Finalizarea proiectului “PRO REGIO Bucuresti – Ilfov” - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Bucuresti,

Finalizarea proiectului “PRO REGIO Bucuresti – Ilfov”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti - Ilfov (ADRBI), in calitate de Organism Intermediar (OI) pentru Regio - Programul Operational Regional 2007-2013 in Regiunea Bucuresti-Ilfov, anunta finalizarea contractului "Pro Regio Bucuresti-Ilfov" (cod SMIS 1672), incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Autoritate de Management pentru Regio.

Proiectul a fost implementat cu finantare nerambursabila din axa prioritara 6 "Asistenta tehnica", domeniul major de interventie 6.2 " Sprijinirea activitatilor de informare si publicitate pentru implementarea Regio".

"Pro Regio Bucuresti - Ilfov" s-a derulat in Regiunea Bucuresti-Ilfov, pentru perioada 2007-2009, cu o valoare totala de 212.265 lei, din care de la Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 159.198,75 lei si cofinantare de la bugetul de stat 53 066,25 lei. Principalul obiectiv al proiectului a fost cresterea nivelului de informare, transparenta si constientizare si crearea unei imagini coerente a asistentei oferite de catre Comisia Europeana pentru grupurile tinta din regiunea Bucuresti-Ilfov.

Rezultate principale:
51 de evenimente pentru informarea grupurilor-tinta din regiune, la care au fost prezenti peste 2000 de participanti; peste 1.950 de raspunsuri la solicitari de informatii punctuale prin intermediul biroului de informare (email: helpdesk@adrbi.ro ); s-au realizat peste 20.000 materiale de informare tiparite; a fost creata reteaua regionala a comunicatorilor pentru Regio; a fost creat www.regioadrbi.ro, site dedicat Regio Bucuresti-Ilfov, ce a fost accesat de peste 67.000 de vizitatori.

Persoana de contact: Claudia Ionescu, purtator de cuvant
Sef Departament Promovare Regionala si Investitii,
Tel: +40746 099 952, Email:claudia.ionescu@adrbi.ro,
www.regioadrbi.ro