CMPOR a discutat posibilitatea realocarii unor sume pe anumite domenii de interventie POR - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

CMPOR a discutat posibilitatea realocarii unor sume pe anumite domenii de interventie POR

Comitetul de Monitorizare a Programului Operational Regional, reunit la Piatra Neamt in zilele de 19 si 20 mai 2010, a analizat stadiul implementarii programului si a luat unele decizii privind realocarile de sume intre domeniile majore de interventie (DMI) si privind facilitarea accesului microintreprinderilor la fondurile nerambursabile oferite prin DMI 4.3.

Aceste decizii urmeaza a fi realizate in practica de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (Autoritate de Management), prin actualizarea/modificarea ghidurilor solicitantului.

Date fiind informatiile aparute in mass media si interesul foarte mare manifestat de potentialii beneficiari fata de aceste decizii, dorim sa atragem atentia ca intocmirea, depunerea, evaluarea si contractarea cererilor de finantare se fac in stricta conformitate cu prevederile legale si documentele in vigoare la data depunerii cererilor de finantare.

In momentul in care Autoritatea de Management va emite documente de amendare/modificare a ghidurilor solicitantului, noi vom informa despre acest lucru pe toti potentialii beneficiari de finantare prin Programul Operational Regional.

;