Anunt important in atentia solicitantilor de finantare POR- DMI 4.3. Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Anunt important in atentia solicitantilor de finantare POR- DMI 4.3. Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor

ADR Bucuresti-Ilfov aduce la cunostinta solicitantilor de finantare din Domeniul Major de Interventie 4.3. faptul ca, datorita numarului foarte mare de cereri de finantare depuse in lunile iulie (78 cereri) si august 2010 (135 cereri), este posibil sa se inregistreze intarzieri in transmiterea raspunsurilor privind evaluarea conformitatii si eligibilitatii acestor cereri.

Ne cerem scuze pentru aceste intarzieri si va asiguram ca facem tot posibilul ca cererile dumneavoastra de finantare sa fie procesate cat mai rapid.

De asemenea, avand in vedere faptul ca urmeaza sa fie anuntata in curand suspendarea depunerii de proiecte pe acest DMI, le recomandam tuturor celor care intentioneaza sa depuna in perioada urmatoare cereri de finantare sa acorde o atentie deosebita verificarii conformitatii dosarului cererii (prezenta tuturor documentelor indicate in Ghidul Solicitantului), deoarece prezentarea unor documente incomplete sau absenta acestora duce la respingerea cererii si, in contextul unei viitoare suspendari a depunerii, nu se va mai putea reveni cu o noua cerere de finantare corectata.

Mentionam faptul ca, pana in prezent, rata de respingere a cererilor de finantare din motive de lipsa a documentelor sau prezentare de documente incomplete depaseste 25%.

Colegii nostri de la biroul de informare va stau la dispozitie in continuare pentru a va raspunde la solicitarile de informatii privind pregatirea cererilor de finantare pentru acest DMI.

BIROUL REGIONAL DE INFORMARE
Str. Leonida, nr. 19, sector 2, Bucuresti

Program de lucru cu publicul:
Luni-Joi: 9:00-17:00, Vineri: 9:00-14:30

Persoana de contact:
Simona Curpan, Expert Promovare Regionala si Investitii

Tel: +4021 313.80.99
Fax: +4021 315.96.65
E-mail: helpdesk@adrbi.ro

;