Vizite la proiecte - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Vizite la proiecte

Vizita cu jurnalisti la Centrul de Plasament nr.5 Peris

În data de 21 decembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii presei la Centrul de Plasament nr.5 Peris, jud. Ilfov, unde a fost implementat un proiect finantat prin REGIO. Jurnaliştii au avut ocazia sa observe rezultatele obtinute prin investitia realizata din fonduri nerambursabile.

Vizita cu jurnalisti la Centrul de zi pentru activitati recreative pentru copii 'Bursuceii veseli'

În data de 17 decembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii presei la Centrul de zi pentru activitati recreative pentru copii "Bursuceii veseli", unde a fost implementat un proiect finantat prin REGIO. Jurnaliştii au avut ocazia sa observe rezultatele obtinute prin investitia realizata din fonduri nerambursabile.

Vizita cu jurnalisti la Centrul de zi 'Harap Alb'

În data de 14 decembrie 2015, am organizat o vizită cu reprezentanţii presei la proiectul "Modernizarea si extinderea Centrului Social Multifunctional Harap-Alb, componenta a noilor politici de asistenta sociala interdisciplinara", al carui beneficiar este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Bucuresti.

Vizita cu jurnalisti la centre sociale finantate prin REGIO - 10 decembrie 2015

În data de 10 decembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la doua centre sociale care au primit finantare nerambursabila prin intermediul unor proiecte REGIO 2007-2013.

Vizita cu jurnalisti la proiecte REGIO din domeniul infrastructurii serviciilor sociale - 8 decembrie 2015

În data de 8 decembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la doua proiecte REGIO din domeniul infrastructurii serviciilor sociale.

Vizita cu jurnalisti la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov

In data de 24 noiembrie 2015, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov, Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional REGIO, a organizat o vizita cu jurnalisti la proiectul "Reabilitarea, modernizarea si echiparea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Ilfov" – cod SMIS 17595. Beneficiarul acestui proiect este Consiliul Judetean Ilfov, care, prin implementarea acestui proiect, a dorit sa realizeze imbunătătirea calitătii infrastructurii serviciilor de asistentă medicală si a serviciilor medicale oferite populatiei.

Vizita cu mass media la proiecte REGIO din Chitila - 3 noiembrie 2015

În data de 3 noiembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la trei proiecte cu finanţare REGIO din orasul Chitila, judetul Ilfov. Jurnalistii au asistat la o prezentare a proiectelor realizate de primaria orasului, apoi au avut ocazia sa viziteze locurile in care au fost implementate acestea.

Vizita cu mass media la proiecte REGIO din Voluntari - 5 noiembrie 2015

În data de 5 noiembrie 2015, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la cinci proiecte cu finanţare REGIO din orasul Voluntari, judetul Ilfov.

Vizita cu mass media la proiecte REGIO din Buftea - 18.09.2014

În data de 18 septembrie 2014, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la patru proiecte cu finanţare REGIO din orasul Buftea, judetul Ilfov. Cu această ocazie, managerii proiectelor au dat interviuri si au prezentat rezultatele obţinute, subliniind ajutorul important al fondurilor REGIO pentru realizarea acestor proiecte.

Vizita cu mass media la proiecte REGIO - 22 iulie 2014

În data de 22 iulie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti – Ilfov (ADR BI), Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional (REGIO) a organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la trei proiecte cu finanţare REGIO. Cu această ocazie, managerii proiectelor au dat interviuri si au prezentat rezultatele obţinute, subliniind ajutorul important al fondurilor REGIO pentru realizarea acestor proiecte. De asemenea, jurnaliştii au putut vorbi cu beneficiarii acestor proiecte - cetăţeni din sectorul 3 şi copii din Centrul de Plasament nr.6 Voluntari.

Vizita cu jurnalisti la proiecte REGIO - 16 aprilie 2014

În data de 16 aprilie 2014, am organizat o vizită cu reprezentanţii mass media la trei proiecte cu finanţare REGIO. Cu această ocazie managerii acestor proiecte au oferit interviuri si au prezentat rezultatele obţinute, subliniind ajutorul important al fondurilor REGIO pentru realizarea acestor proiecte.

Vizita cu jurnalisti la proiecte cu finantare Regio din Bragadiru - 26 martie 2014

In data de 26 martie 2014, ADRBI a organizat o vizită cu reprezentanti ai mass-media la o serie de proiecte REGIO implementate în oraşul Bragadiru din regiunea Bucuresti-Ilfov.

Vizita cu jurnalisti la proiecte REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov - februarie 2014

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov a organizat, in data de 25 februarie 2014, o vizita cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Vizite cu jurnalisti la proiecte REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov - octombrie-noiembrie 2013

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov a organizat, in perioada 22 octombrie - 21 noiembrie 2013, o serie de vizite cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.