Conferinte de presa - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Conferinte de presa

Conferinta de presa 26 noiembrie 2015

In data de 26 noiembrie 2015, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Hotel Radisson Blu o conferinta de presa cu ocazia evenimentului “Regio – realizări și perspective în regiunea București-Ilfov”, eveniment local OPEN DAYS 2015 sub egida Comisiei Europene şi a Comitetului Regiunilor.

Conferinta de presa Spitalul Judetean Ilfov 24 noiembrie 2015

In data de 24 noiembrie 2015, ADRBI a organizat o conferinta de presa la Spitalul Judetean Ilfov, avand ca subiect implementarea proiectului "Reabilitarea, modernizarea si echiparea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Ilfov" – cod SMIS 17595. Conferinta a fost urmata de o vizita cu reprezentantii mass-media la fata locului.

Conferinta de presa 5 noiembrie 2015 Voluntari

In data de 5 noiembrie 2015, la sediul Primariei Voluntari, ADRBI a organizat o conferinta de presa avand ca subiect prezentarea proiectelor din PIDU Voluntari. Conferinta a fost urmata de o vizita cu reprezentantii mass-media la o serie de proiecte din localitate.

Conferinta de presa 3 noiembrie 2015 Chitila

In data de 3 noiembrie 2015, la sediul Primariei Chitila, ADRBI a organizat o conferinta de presa avand ca subiect prezentarea proiectelor din PIDU Chitila. Conferinta a fost urmata de o vizita cu reprezentantii mass-media la o serie de proiecte din localitate.

Conferinta de presa 20 octombrie 2015

In data de 20 octombrie 2015, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Bruxelles o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Regiunea Bucureşti-Ilfov, partener pentru investiţii şi dezvoltare integrată". Scopul organizarii evenimentului a fost să aducă mai aproape de reprezentanţii cetăţenilor din celelalte state membre ale UE câteva dintre rezultatele obţinute în perioada 2007-2015 prin implementarea Programului Operaţional Regional chiar prin vocile beneficiarilor şi, de asemenea, de a oferi un tablou al mediului investiţional în regiune.

Conferinta de presa 14 octombrie 2015

In data de 14 octombrie 2015, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Bruxelles o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Regiunea Bucuresti-Ilfov – Integrarea urbana-rurala", SIDE EVENT sub egida Open Days 2015. Scopul organizarii evenimentului a fost sa promoveze cateva din rezultatele obtinute prin REGIO in Regiunea Bucuresti-Ilfov in perioada 2007-2015 si sa asigure o larga transparenta a utilizarii banilor publici, chiar prin vocile beneficiarilor.

Conferinta de presa 27 noiembrie 2014

In data de 27 noiembrie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Hotel Radisson Blu o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Regio - realizări și perspective în regiunea București Ilfov". Evenimentul s-a inscris în acţiunile realizate de ADRBI sub egida Comisiei Europene şi a Comitetului Regiunilor în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor, OPEN DAYS 2014.

Conferinta de presa 21 octombrie 2014

In data de 21 octombrie 2014, la Spatiul Public European, a avut loc o conferinta de presa sustinuta de ADRBI, avand ca subiect stadiul implementarii REGIO 2007-2013 si prezentarea evenimentelor de promovare REGIO organizate la Bruxelles in perioada 9-14 octombrie 2014.

Conferinta de presa 14 octombrie 2014

In data de 14 octombrie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Bruxelles o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Best practices of REGIO from Bucharest-Ilfov Region, Romania". Scopul organizarii evenimentului a fost sa aduca mai aproape de reprezentantii cetatenilor din celelalte 27 de state membre ale UE si de specialisti interesati, cateva din rezultatele remarcabile obtinute prin implementarea Regio in Regiunea Bucuresti-Ilfov si sa asigure o larga transparenta a utilizarii banilor publici, chiar prin vocile beneficiarilor.

Conferinta de presa 10 octombrie 2014

In data de 10 octombrie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Bruxelles o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Why should you invest in the Bucharest-Ilfov Region?", prin care s-a dorit promovarea la nivel european si international a oportunitatilor de investitii si in cadrul caruia s-au prezentat exemple de proiecte finantate cu fonduri Regio din regiunea Bucuresti-Ilfov.

Conferinta de presa 9 octombrie 2014

In data de 9 octombrie 2014, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat la Bruxelles o conferinta de presa cu ocazia evenimentului "Partnership for smart investments in Bucharest-Ilfov REGIOn", organizat sub egida celei de a XII-a ediţii a „Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor – OPEN DAYS 2014”.

Conferinta de presa Buftea 18 septembrie 2014

In data de 18 septembrie 2014, la sediul Primariei Buftea, a avut loc o conferinta de presa sustinuta de domnul primar Gheorghe Pistol şi de doamna Claudia Ionescu, seful Departamentului Promovare Regionala si Investitii din cadrul ADRBI, avand ca subiect stadiul proiectelor REGIO implementate in orasul Buftea.

Conferinta de presa Ciolpani 28 mai 2014

Cu ocazia finalizarii proiectului "Reabilitarea, modernizarea, extinderea si echiparea Centrului de Ingrijire si Asistenta Sociala Ciolpani, jud Ilfov" cod SMIS 151184, a fost organizata si o conferinta de presa. Cu aceasta ocazie, directorul general ADRBI, dl Dan Nicula a prezentat succint stadiul implementarii REGIO in regiunea Bucuresti Ilfov si principalele directii de investitii din POR pentru perioada 2014-2020.

Conferinta de presa 9 mai 2014

Conferinta de presa 16 aprilie 2014