Implementarea REGIO în Bucureşti-Ilfov - poveşti de succes şi lecţii învăţate - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Bucuresti,

Implementarea REGIO în Bucureşti-Ilfov - poveşti de succes şi lecţii învăţate

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat, in data de 21.11.2012, în colaborare cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Europene, un seminar de promovare a rezultatelor implementării Programului Operaţional Regional - REGIO.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au împărtăşit auditoriului experienţa acumulată în atragerea de fonduri nerambursabile pentru mai multe proiecte ale instituţiei.

Reprezentanţii ADRBI au reiterat ideea că realizarea unui proiect cu fonduri structurale pe POR presupune încredere şi bună colaborare între beneficiar, consultant şi ADR, respectarea procedurilor privind achiziţiile publice, identitatea vizuală, monitorizarea proiectului şi rambursarea cheltuielilor, dar şi un proces continuu de învăţare şi adaptare a tuturor celor implicaţi la un mediu economic în permanentă schimbare.

Sinteza depunerilor şi contractărilor proiectelor poate fi consultată pe site-ul www.regioadrbi.ro, secțiunea Proiecte.

Prezentările susținute, precum şi fotografii de la eveniment pot fi accesate pe www.regioadrbi.ro, secţiunea Evenimente. Pe pagina respectivă puteţi găsi, de asemenea, documentaţia completă pentru depunerea proiectelor, dar şi alte informaţii cu privire la implementarea REGIO în Bucureşti-Ilfov.

Persoană de contact: Claudia Ionescu, purtător de cuvânt Şef Departament Promovare Regională şi Investiţii – ADR BI Tel: +40746 099 952,Email: claudia.ionescu@adrbi.ro; www.regioadrbi.ro