Caravana de informare REGIO la Chitila - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Bucuresti,

Caravana de informare REGIO la Chitila

Agenția pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI), în colaborare cu Primăria Chitila, a organizat astăzi, la Casa de Cultură "Tudor Arghezi" din oraşul Chitila, Caravana de informare Regio. Evenimentul a avut drept scop prezentarea informațiilor cu privire la derularea proiectelor cu finanţare din Programul Operaţional Regional (POR) în oraşul Chitila şi în regiunea Bucureşti-Ilfov.

În intervenţia sa, "Prezent şi perspective în dezvoltarea localităţii Chitila", domnul primar Emilian Oprea a prezentat atât proiectele pe care primăria le derulează cu finanţare din POR, cât şi necesităţile de dezvoltare ale oraşului în următorii ani.

Din partea ADRBI, expertul în promovare Simona Curpan, a prezentat situaţia implementării Programului Operaţional Regional în regiunea Bucureşti-Ilfov, cu o trecere în revistă a proiectelor autorităţilor publice locale. De asemenea, au fost abordate principalele direcţii de dezvoltare din Strategia Europa 2020, in contextul consultărilor publice inițiate de ADRBI pentru realizarea Planului de Dezvoltare Regională.

Participanților la eveniment li s-au oferit pliante şi broșuri realizate de ADRBI, care conţin informaţii cu privire la derularea acestui program cu finanţare europeană în regiune, precum şi revista Regio a Autorităţii de Management pentru POR, în care este prezentat şi unul dintre proiectele realizate de Primăria Chitila.

Toate prezentările susținute, precum şi fotografii de la eveniment pot fi accesate pe www.regioadrbi.ro, secţiunea Evenimente. Pe pagina respectivă puteţi găsi, de asemenea, documentaţia completă pentru depunerea proiectelor, dar şi alte informaţii cu privire la implementarea REGIO în Bucureşti-Ilfov.

Persoană de contact: Claudia Ionescu, purtător de cuvânt Şef Departament Promovare Regională şi Investiţii – ADR BI Tel: +40746 099 952,Email: claudia.ionescu@adrbi.ro; www.regioadrbi.ro