Comunicate de presa - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Comunicate de presa

Finalizarea proiectului 'Promovarea REGIO – Programul Operational Regional 2007-2013 in regiunea Bucuresti–Ilfov 2013-2015'

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti – Ilfov (ADR BI), în calitate de Organism Intermediar pentru Regio - Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 ȋn Regiunea București – Ilfov, anunṭă finalizarea proiectului cod SMIS 48221 cu finanţare din axa prioritară VI a Regio, domeniul major de intervenţie 6.2, "Sprijinirea activităţilor de informare şi publicitate pentru implementarea Regio".

Regio – un program de succes pentru dezvoltarea urbană

Agenția pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a organizat, în data de 9 octombrie 2013, în parteneriat cu Biroul de Reprezentare din Bruxelles al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, conferința "REGIO - un program de succes pentru dezvoltarea urbana".

Promovarea Regio in regiunea Bucuresti–Ilfov 2013-2015

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), in calitate de organism intermediar (OI) pentru Regio - Programul Operational Regional, a semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) contractul de asistenta tehnica cod SMIS 48221/03.09.2013 cu finantare din axa prioritara VI a Regio, domeniul major de interventie 6.2, "Sprijinirea activitatilor de informare si publicitate pentru implementarea Regio".

Asistenta tehnica pentru implementarea Regio la nivelul regiunii Bucureti – Ilfov 2013 – 30 iunie 2014

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov (ADR BI), Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, a semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) contractul de asistenta tehnica cod SMIS 45708 / 20.03.2013 pe axa prioritara VI a Regio – Programul Operational Regional, domeniul major de interventie 6.1, ˝Sprijinirea implementarii, managementului si evaluarii Regio˝, ˝Sprijin pentru implementarea POR-OI/ADR˝.

6 ani de implementare REGIO în regiunea București-Ilfov

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat, în data de 12 decembrie 2012, Conferința “Regio – realizări și perspective în regiunea București-Ilfov”.

Jurnalistii viziteaza proiectele REGIO din Bucuresti-Ilfov (4)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov organizeaza, in data de 27 noiembrie 2012, o vizită cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Jurnalistii viziteaza proiectele REGIO din Bucuresti-Ilfov (3)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov organizeaza, in data de 22 noiembrie 2012, o vizită cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Implementarea REGIO în Bucureşti-Ilfov - poveşti de succes şi lecţii învăţate

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat, in data de 21.11.2012, în colaborare cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Europene, un seminar de promovare a rezultatelor implementării Programului Operaţional Regional - REGIO.

Jurnalistii viziteaza proiectele REGIO din Bucuresti-Ilfov (2)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov organizeaza, in data de 20 noiembrie 2012, o vizită cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Oportunități de dezvoltare locală existente în regiunea București-Ilfov

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat, în colaborare cu Universitatea din Bucureşti şi JICA Alumni Romania, o caravană de informare privind rezultatele implementării Programului Operaţional Regional - REGIO.

Jurnalistii viziteaza proiectele REGIO din Bucuresti-Ilfov (1)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov organizeaza, in data de 14 noiembrie 2012, o vizită cu jurnalisti la proiecte implementate in regiunea noastra prin Regio - Programul Operaţional Regional.

Caravana de informare REGIO la Chitila

Agenția pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI), în colaborare cu Primăria Chitila, a organizat astăzi, la Casa de Cultură "Tudor Arghezi" din oraşul Chitila, Caravana de informare Regio. Evenimentul a avut drept scop prezentarea informațiilor cu privire la derularea proiectelor cu finanţare din Programul Operaţional Regional (POR) în oraşul Chitila şi în regiunea Bucureşti-Ilfov.

Bucharest-Ilfov REGIOn Delivering Results

În cadrul unui eveniment desfăşurat sub egida OPEN DAYS, în data de 9 octombrie 2012, Agenția pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) şi partenerii săi au împărtăşit bune practici între comunităţile locale în implementarea şi gestionarea proiectelor de dezvoltare regionala, cu intenţia de a construi parteneriate pentru următoarea perioadă de programare, 2014-2020.

Promovarea Regio la nivelul regiunii Bucuresti–Ilfov

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti–Ilfov, Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional, anunţă semnarea contractului de asistenţă tehnică cod SMIS 38610/16.12.2011 cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), cu finantare din axa prioritara VI a Regio, domeniul major de interventie 6.2, "Sprijinirea activitatilor de informare si publicitate pentru implementarea Regio".

Noutati din Regiunea Bucuresti-Ilfov in implementarea REGIO

Agen?ia pentru Dezvoltare Regional? Bucure?ti-Ilfov (ADRBI) a organizat, în colaborare cu Centrul InfoEuropa al Departamentului pentru Afaceri Europene un nou seminar de promovare a rezultatelor implement?rii Programului Opera?ional Regional - REGIO.