BI REGIO Cafe - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

BI REGIO Cafe

BI REGIO Cafe - iulie 2015

In data de 15 iulie 2015, ADRBI a organizat o noua intalnire cu mass media, sub egida BI REGIO Cafe. In cadrul intalnirii, au fost prezentate prioritatile de dezvoltare in regiunea Bucuresti-Ilfov prin intermediul POR 2014 – 2020.

BI REGIO Cafe - ianuarie 2015

In data de 28 ianuarie 2015, ADRBI a sustinut o prezentare pentru mass media, avand ca subiect implementarea REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov. In cadrul intalnirii, s-a discutat despre modalitatile de comunicare folosite de ADRBI pentru informarea si promovarea REGIO, precum si despre perceptia vizavi de program si de agentie în presa scrisa si audio-vizual.

BI REGIO Cafe - noiembrie 2014

In data de 20 noiembrie 2014, in cadrul Conferintei "Strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor", organizata de grupul de presă BURSA, cu sprijinul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, ADRBI a sustinut o prezentare pentru mass media, avand ca subiect implementarea REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov.

BI REGIO Cafe - iulie 2014

In data de 29 iulie 2014, ADRBI a organizat traditionala de acum intalnire cu mass media, sub titulatura BI REGIO CAFE. In cadrul acesteia, s-au purtat discutii cu jurnalistii privind stadiul implementarii REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov si proiectele de succes implementate.

BI REGIO Cafe - mai 2014

In data de 15 mai 2014, ADRBI a organizat o noua intalnire cu presa, sub titulatura BI REGIO CAFE. In cadrul acesteia, s-au purtat discutii cu reprezentantii presei privind stadiul implementarii REGIO in regiunea Bucuresti-Ilfov si proiectele de succes implementate.

BI REGIO Cafe - mai 2013

BI REGIO Cafe - iulie 2013

BI REGIO Cafe - septembrie 2013