Prezentare oportunitati de sprijinire a afacerilor prin REGIO - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Prezentare oportunitati de sprijinire a afacerilor prin REGIO

ADRBI a fost unul din co-organizatorii manifestarii "De la cercetare la inovare: competitivitate prin noile tehnologii", desfasurata la Bucuresti, in perioada 9-10 aprilie 2009. Reprezentantii nostri au sustinut prezentarile "Oportunitati de finantare in regiunea Bucuresti-Ilfov" si "Structuri de sprijinire a afacerilor prin REGIO".

Evenimentul a fost organizat de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, prin INCD-Microtehnologie (IMT-Bucuresti) si MINATECH-RO, in colaborare Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov si Agentia Manageriala de Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic.

In prima zi, a avut loc lansarea IMT-MINAFAB, facilitate de micro si nanofabricatie care asigura si caracterizarea, simularea si proiectarea asistata de calculator. Acesta va functiona ca un centru de servicii, care permite atat colaborarea in cercetare, educatie si inovare, cat si accesul direct la echipamente.

A doua zi, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei si la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, s-a desfasurat seminarul cu tema "Accesul IMM-urilor inovative la tehnologie si la surse de finantare."

;