Caravana REGIO Chitila 1 noiembrie 2012 - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Caravana REGIO Chitila 1 noiembrie 2012

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI), in colaborare cu Primaria Chitila, a organizat, in data de 1 noiembrie 2012, la Casa de Cultura "Tudor Arghezi" din oraşul Chitila, o caravana de informare Regio.

Evenimentul a avut drept scop prezentarea informatiilor cu privire la derularea proiectelor cu finantare din Programul Operational Regional (POR) in orasul Chitila si in regiunea Bucuresti-Ilfov.

In interventia sa, "Prezent si perspective in dezvoltarea localitatii Chitila", domnul primar Emilian Oprea a prezentat atat proiectele pe care primaria le deruleaza cu finantare din POR, cat si necesitatile de dezvoltare ale orasului in urmatorii ani.

Din partea ADRBI,  expertul in promovare Simona Curpan, a prezentat situatia implementarii Programului Operational Regional in regiunea Bucuresti-Ilfov, cu o trecere in revista a proiectelor autoritatilor publice locale.

De asemenea, au fost abordate principalele directii de dezvoltare din Strategia Europa 2020, in contextul consultarilor publice initiate de ADRBI pentru realizarea Planului de Dezvoltare Regionala.

Galerie foto